Csúcsnavi egyenesen Amerikából
Audiovox VME9725
Autóhifi - Termék bemutató | 2013. 09. 13.

Az Audiovox márka Amerikában elképesztő dominanciát harcolt ki magának az évek folyamán, ezért nem csoda, hogy manapság a legnagyobb darabszámban eladott multimédiás készülékek címét az Audiovox képviseli itt. Korábban egy jó áron kapható 2DIN multimédiáról már írtunk a VME9125 személyében, ám most az idei csúcsról a VME9725NAV-ről is szeretnénk néhány információt megosztani veletek! 

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Navigációs multimédiás készülék, verhetetlen áron!
Audiovox VME 9125NAV
Autóhifi - Termék bemutató | 2013. 08. 29.

Amerika legnagyobb mennyiségben eladott multimédiás készülékei az Audiovox modellei. Nem csoda, hiszen Amerikában szinte minden autógyártó előszeretettel alkalmazza az Audiovox multimédiákat, tetőmonitorokat, riasztókat és autós kiegészítőket. 2013-ban több új készüléket dob piacra. Az egyik újdonság a VME-9125NAV, ami biztos, hogy az egyik legkeresettebb modellek egyike lesz, hiszen olyan tudással vértezték fel, ami egyetlen gyártó kínálatában sem található meg.

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Audiovox 2013/1
VME9125NAV
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. 06. 03.

A neves márkák mindegyike bemutatta már az idei multimédia kínálatát, melynek nagy részét már meg is tudjuk vásárolni. Az Audiovox azonban még úgy gondolta, hogy a végletekig csiszolja új készülékeit, ezért csak most csepegtetett néhány információt az új készülékeiről!

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Zene bárhol!
Acoustics Research - Audiovox AW-SBT1 kábel nélkül hangszóró
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. 05. 21.

Zenét hallgatni jó dolog és mint minden jó dolgot igyekszünk mindenhol kihasználni. Autóban, otthon, utazáskor, egyszóval bármikor! Az Acousitc Research új hangszórója most a zene szabadságát nyújtja nekünk kábel nélküli változatban!

Tovább...
Hír forrása: Acoustics Research

AMTS 2013
Audison, Audiovox, Clarion, Hertz, JVC, MacAudio, Phonocar, Sony, StP, Standartplast
Autóhifi - 1-ről a 2-re | 2013. 03. 28.

Az AMTS gyakorlatilag megnyitotta a 2013-as év autóhifis szezonját, melyről természetesen a hazai legnagyobb importőr sem hiányozhatott a Hifi Station személyében! Felsorolni is sok, hogy milyen márkák tartoznak a céghez (Audison, Audiovox, Clarion, Connection, Hertz, JVC, Mac Audio Phonocar, Sony, StP), melyek legjavát a kiállításon is megcsodálhattuk!

Tovább...
Hír forrása: Hifi Station

Audiovox IFA 2012 újdonságok
VMO5020V, NAV104
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 09. 11.

Az Amerikai gyártó, az Audiovox a 2012-es IFA-n mutatta be újdonságait. Saját Anglia üzemegységében, (Audiovox Incaar Systems) a fejlesztőmérnökök luxusautókhoz terveznek és gyártanak multimédiás készülékeket. Ezek a termékek nem kerülnek kiskereskedelmi forgalomba. Úgynevezett OEM termékek, ami azt jelenti, hogy már a gyárban az autóba installálják azokat. Többek között, a Porsche csoport számos autójában találkozhatunk Audiovox monitorokkal, multimédiás rádiókkal, tablet tartókkal és számos új találmánnyal.

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Tolass okosan!
Audiovox RVC1
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 04. 19.

Az autóvezetés egyik legsarkalatosabb pontja a tolatás! Pláne az újabb autók keserítik meg ezt a műveletet a szélesre hízott C oszlopoknak és a résnyire vágott hátsó szélvédőknek köszönhetően. Hogyan lehet akkor mégis könnyedén parkolni? Természetesen az Audiovox RVC1 tolatókamera segítségével!

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Giga hifi Mini-ben - a TuningShown!
A macAudio-Audiovox SHOWCAR-ja: A Mini Clubman
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 03. 13.

A Hifi Station Kft. elhozza a macAudio-Audiovox látványos kiállítási autóját a 2012-es Autó-motor és Tuningshowra, hogy a magyar emberek testközelből is megnézhessék és meghallgathassák ezt a fantasztikus autót. A Mini Clubmant az Audiovox-macAudio csapat szakembere, Nic Koenig készítette. Az elmúlt években a magyarországi Tuningshow-n már megcsodálhattuk alkotásait (Fiat 500, Nissan 350z).

Tovább...
Hír forrása: Mac Audio

Már TMC támogatással!
Audiovox VME-9520NAV
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 03. 13.

Az Audiovox idei aduásza a mindentudó és rendkívül jó áron kapható 2DIN navigációs multimédia állomás a VME-9520NAV! Tudása már eddig is hibátlan volt, hisz minden benne van, amire csak vágyhat egy halandó, de most még egy plusz dologgal okosodott a készülék!

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Csak ami szükséges!
Audiovox VME9114TS
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 03. 12.

A belépő multimédia állomások piacán kiélezett harc folyik a vásárlók kegyeiért. Az Audiovox, hogy folyamatosan az élmezőnyben maradjon megpróbál a legkinkább alkalmazkodni az aktuális igényekhez. Ez pedig 2012-ben a még kedvezőbb ár!

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

AUDIOVOX a világelső!
A prémium hangszóró gyártás éllovasa!
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 02. 27.

Több jelentős változás történt az elmúlt években az Audiovox cég életében. Az Audiovox a világ egyik legnagyobb elektronikai termék gyártója és forgalmazója lett. Az Audiovox Corporation új neve VOXX International Corporation.

Tovább...
Hír forrása: Audiovox

Nem csak a Balatonra!
Audison, macaudio, audiovox install
Autóhifi - Installáció (hazai kereskedők) | 2012. 02. 22.

Mennyi mindenre jó egy HUMMER? Az amcsik katonai célra használják, mi magyarok inkább Balaton átúszásra! De szerencsére van olyan is, aki inkább minőségi hifit rak bele!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

A népautó!
Audison, macaudio, audiovox install
Autóhifi - Installáció (hazai kereskedők) | 2012. 02. 22.

Egy igazi népautó! Bár pontosan nem így álmodták meg a németek a Golf-ot, de az biztos, hogy a fiatalok körében ez a kivitel igaz népautóvá válna egy csapásra, hisz alapból nem sok izgalmat találni egy VW-en!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

A pacifista
Audison, macaudio, audiovox install
Autóhifi - Installáció (hazai kereskedők) | 2012. 02. 21.

A mogorgva külső sokszor érző lelket takar. A Chrysler Pacific esetén is erről van szó, bár ehhez az is kellett, hogy kezelésbe vegyék az autót és egy teljesen egyedi autóhifi installációval áldják meg!

Tovább...
Hír forrása: Autóhifiklub

Kilencvenháromtizenöt! Mardhat?
Audiovox 9315TS
Autóhifi - Hír ajánló | 2012. 01. 29.

Gagyit senki sem akar venni. Legalábbis az, aki már egyszer belefutott egy noname gyártó által kreált silány készülékbe, az inkább a magasabb minőséget keresi. Nekik lehet remek megoldás az Audiovox márka legújabb 9315-ös szériája, ami a minőség és a szolgáltatások tekintetében egy laza 100e forint alatti árral indítja útjára ezt a sorozatot!

Tovább...
Hír forrása: Audiovox
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

www.audiovox.hu - Mac Audio Magyarország - 2014